Как да поръчаме?

За да направите поръчка, трябва да попълните съответна форма и да укажете адрес за доставка, телефон за връзка, името и фамилията на получателя. Ако имате въпроси свържете се нас на телефон 02/ 938 8004 или на e-mail info@strymonwine.com

Условия за поръчка

Моля, запознайте се с условията, след което потвърдете Вашето съгласие

Може да поръчате най-малко 6 / шест/ бутилки - 1 кашон. Какви да бъдат бутилките ще кажете Вие. Броят на поръчаните бутилки трябва да е кратен на 6, за да може да ви доставим пълен кашон. Добре уплътнената опаковка носи много по-малко рискове при транспорта.

За гр. София - 1 работен ден
За страната - 2 работни дни.


Безплатна доставка
Вашата доставка е безплатна, в случаите, когато:
- Поръчката се изпълнява на територията на гр.София
- При поръчка на повече от 2 кашона – за цялата страна
Платена доставка
Ако не са изпълнени условията за безплатна доставка:
- За страната - цената за доставка е 2 лв. за всеки кашон
- Фиксиран час на доставка – Услугата може да бъде ползвана само в градовете с офиси на „Спиди”, като часът на доставка е между 10.30 и 17.30 часа в работни дни. При желание за доставка с фиксиран час трябва да заплатите допълнително 5 лв. ако сте поръчали до 2 кашона и 10 лв. ако поръчката ви е 3 и повече кашона. Цената е валидна както за гр.София така и за страната.
*Цените са фиксирани и включват ДДС.

Заплащането на виното и доставката се извършва в брой, с наложен платеж на представителя на куриерската служба при доставка на посоченият от Вас адрес.

При неспазване срока на доставката поради причини, възникнали не от Ваша страна, ние заплащаме повторната доставка. При нужда от повторно идване на куриер по Ваша доставка по причини, възникнали от Ваша страна, Вие поемате разходите по повторната доставка. Причини от Ваша страна могат да бъдат Вашето или на упълномощен от Вас човек отсъствие, който да приеме доставката.

Ако в момента на получаване на поръчката установите, че има грешка в заявката или счупени бутилки, Ви молим да се свържете с нас на телефон 02/9388004, след приемане на стоката, рекламации не се приемат.

Моля да имате предвид, че куриерите винаги ще изискват подпис на лице над 18 години поради спецификата на продуктите, които продаваме.

Получател:
Физическо лице   Име и фамилия:

Юридическо лице   Лице за контакт:
      Фирма:
      Адрес:
      Регистрация по ДДС:
      ЕИК:
      МОЛ:
E-mail
Телефон:
Забележка:
Доставка
Strymon Cabernet Sauvignon 2013, алк. 14,5 % Вино с идеална бистрота и жив гранатово червен цвят. Ароматът е интензивен и многопластов. В него се откроява плодовостта на гроздето съчетана с финни нюанси на благороден дъб. Вкусът е плътен , мек и хармоничен. Съчетанието между меки танини и дъб създават усещане за загладеност и лека пикантна сладост във вкуса и послевкуса на виното.

Cabernet Sauvignon 2013
Цена: 11.00 лв.Strymon Merlot Rezerve 2011, алк. 14,5% - Финесът и трайността в аромата на виното са плод на чудесното съчетание между нюансите на добре узряло грозде и финни екзотични подправки. Вкусът впечатлява с мекота, обем, и дължина. Богатите послевкусови усещания дооформят един завладяващ финал. Виното не е подлагано на обработки и филтрация за да запазим състава му в максимално натурален вид.

Merlot Reserve 2011
Цена: 15.00 лв.Strymon Merlot & Syrah 2013, алк.14.5% – Вино с интензивен рубинено червен цвят и превъзходен блясък. Ароматът е богат и комплексен. Съчетава плодовите нюанси на участващите в купажа сортове грозде.Вкусът е мек , плътен с чудесна свежест и хармония. Разпределя се хармонично в устата и остава трайни и впечатляващи послевкусови усещания.

Merlot & Syra 2013
Цена: 11.00 лв.Strymon Rose 2013, алк.14% – Виното се отличава с кристална бистрота, бледо розов цвят с ягодово - малинови отенъци. Интензивен и свеж плодов аромат, в който се открояват ароматите на череша, ягода и зрели червени плодове. Вкусът е мек и хармоничен с отличен обем и загладеност. Дългият и затихващ послевкус създава усещане за плодовост и чистота.

Rose 2013
Цена: 10.00 лв.Strymon Cuvee 2013, алк. 13.0 % - Седем сортов купаж с чудесна бистрота и ярък рубинено червен цвят. Ароматът е чист, винен с плодов характер , съчетаващ нюансите на червени костилкови и горски плодове . Вкусът е лек , загладен със средно тяло и плътност. Послевкусът е приятен със средна дължина и плодов характер.

Cuvée 2013
Цена: 11.00 лв.Strymon Merlo Reserve 2010, Цветът на виното е дълбок, наситен, с гранатово-червени нюанси и превъзходна бистрота. Финесът и трайността в аромата са плод на доброто съчетание на плодовостта, идваща от гроздето /череша, вишна/, шлифована и допълнена по време на формиране с нюансите на благороден дъб /шоколад, ванилия, подправки/. Вкусът на виното се отличава с кадифена мекота и благородство, сочно и многопластово тяло и фин, завладяващ финал.

Merlot Reserve 2010
Цена: 14.00 лв.Общо избрани бутилки:
Доставка с фиксиран час:  
Град:
Час на доставка:
Град с офис на СПИИДИ:
Адрес за доставка:
loading
Поръчката е приета Принтирай